Blockchain Workspace: begin met onderwijs!

Blockchain technologie is een enorm interessante en zich snel ontwikkelende industrie. De ontwikkelingen gaan razendsnel, bieden veel mogelijkheden en zal de manier waarop we met elkaar uitwisselen voor altijd veranderen.

Juist omdat de technologie nieuw is hebben veel bedrijven geen idee hoe ze er mee om moeten gaan of wat voor impact het op hen heeft. De beschikbare informatie is extreem technisch en het is moeilijk grip te krijgen op de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Hoe zorg je ervoor dat je geld verspilt of, nog erger, voor gek staat omdat je projecten opstart die vanaf het begin gedoemd zijn te mislukken? Het antwoord is kennis!

Blockchain Workspace heeft de visie dat blockchain onderwijs onmisbaar is voordat de industrie echt kan gaan bloeien.

Blockchain Workspace richt zich op het opleiden van mensen met een minder technische achtergrond die een solide basisbegrip willen van blockchain technologie en wat het kan en zal betekenen voor hen.

Bas Wisselink en Henk van Cann hebben een track record voor een no-nonsense benadering van ontwikkelingen. Met Blockchain Workspace voegen ze een nuchter opleidingstraject toe aan de blockchain industrie.

Blockchain Workspace biedt een reeks cursussen aan voor bedrijven en werknemers. Wij zijn ook de initatiefnemers van het Blockchain Lab for Public Good in A Lab, Amsterdam. Dit is een samenwerkingsruimte voor startende blockchainondernemers in het hart van Amsterdam.

Henk van Cann

Henk van Cann heeft zich de afgelopen jaren in de Blockchain technologie verdiept. Sinds januari 2016 is ook zijn bedrijf 2Value volledig gefocust op Blockchain toepassingen voor vraagstukken waar e-identity een rol speelt (je digitale ‘ik’). Daarnaast is hij co-founder van Blockchain Workspace: trainingen en proof of concepts.
Je kunt meer van Henk lezen op zijn blog.

 

 

Bas Wisselink

Bas Wisselink is sinds 2013 intensief bezig in de blockchain wereld. Met zijn achtergrond in creativiteit, werken met gedecentraliseerde online groepen en een kennis van het verschil tussen hype en product, heeft hij zich een positie verworven als een blockchain expert die zijn voeten stevig op de grond heeft. Hij is medeoprichter van Blockchain Workspace, medeoprichter van de Nxt Foundation en voormalig Managing Director van Jelurida B.V. dat de Nxt blockchain software maakt.
Je kunt meer van Bas lezen op zijn blog.

Perscontact:

Bas Wisselink
bwisselink@blockchainworkspace.com
Phone: +31(0)637470753
www.blockchainworkspace.com
Overhoeksplein 2,
1031 KS Amsterdam

By | 2017-03-30T15:41:31+00:00 March 30th, 2017|News|2 Comments

About the Author:

2 Comments

  1. Antoinetta van Bellekom April 19, 2017 at 2:23 PM - Reply

    Welke opleidingen heeft u beschikbaar?

  2. Rogier Verschoor June 2, 2017 at 3:11 PM - Reply

    Interest in blockchain applications for making international trade more inclusive and transparent.

Leave A Comment