Blockchain Lab for Public Good opent de deuren!

Blockchain Technologie heeft de potentie om een ongekende vrijheid te geven om vrijelijk maar veilig onderling te delen. Met blockchain kunnen we vrij waarde verhandelen zonder een centrale autoriteit. Daarnaast biedt de blockchain ons de mogelijkheid om op een nieuwe manier met digitale identiteit om te gaan zodat we niet langer afhankelijk zijn van bedrijven die onze privé-gegevens alleen als verkoopbare goederen zien.

Op dit moment worden de meeste toepassingen ontwikkeld voor de financiële sector, maar blockchain kan meer! Met name publieke blockchains bieden grote mogelijkheden voor de publieke sector.

Blockchain Workspace, een trainingsstartup uit Amsterdam, en A Lab zijn, om deze toepassingen een impuls te geven, het Blockchain Lab for Public Good gestart.

Het BlockchainLab biedt werk- en netwerkruimte voor makers en innovators die willen werken aan initiatieven rondom publieke blockchains.

Het biedt een gedeelde werkruimte en organiseert maandelijke openbare thematische meetups. Blockchain Workspace biedt daarnaast professionele workshops en cursussen over blockchain aan en maakt Proofs of Concept.

Wil je weten hoe je onderdeel kunt gaan uitmaken van het Blockchain Lab of meer informatie over het bijwonen, spreken op of sponsoren van een bijeenkomst? Email ons dan op info@a-lab.nl.

Perscontact:

Bas Wisselink
bwisselink@blockchainworkspace.com
Phone: +31(0)637470753
www.blockchainworkspace.com
Overhoeksplein 2,
1031 KS Amsterdam

By | 2017-03-30T15:34:26+00:00 March 30th, 2017|News|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment